Activision geeft aan Call of Duty Mobile te blijven ondersteunen

Activision geeft aan Call of Duty Mobile te blijven ondersteunen

Om recente geruchten de kop in te drukken heeft Activision Blizzard aangegeven Call of Duty Mobile op de lange termijn te willen blijven ondersteunen.

Dat liet het bedrijf gisteren op Twitter weten. "We zijn toegewijd aan Call of Duty Mobile als een belangrijk onderdeel van de Call of Duty-franchise en onze overkoepelende mobiele strategie. We hebben de beste fans ter wereld en blijven de game ondersteunen met een robuuste planning voor verse content, activiteiten en updates op de lange termijn."

Vorige week publiceerde Microsoft een reactie op de bevindingen van Britse waakhond Competition and Markets Authority (CMA), dat onderzoekt of de overname van Activision Blizzard door kan gaan. In die reactie viel ook te lezen dat het bedrijf verwacht dat Call of Duty Mobile buiten China vervangen gaat worden door Warzone Mobile, dat dit jaar uit moet komen. Dit hield de gemoederen zo bezig, dat Activision nu dus een statement naar buiten moest brengen.

De free-to-play-game Call of Duty Mobile kwam in november 2019 uit en tikte in 2022 al de 650 miljoen downloads aan. De populariteit is mede te danken aan een release in China. Afgelopen september werd onthuld dat er ook gewerkt wordt aan Warzone Mobile.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou