Aantal gelijktijdige spelers voor PUBG verdubbeld op Steam

Aantal gelijktijdige spelers voor PUBG verdubbeld op Steam

Het aantal gelijktijdige Steam-spelers voor PUBG: Battlegrounds is verdubbeld sinds de game gisteren free-to-play is gegaan.

Dat blijkt uit statistieken op Steam. Het gemiddelde van het aantal PUBG-spelers op Steam lag de afgelopen maand op ongeveer 330.000 mensen, maar vannacht was er een piek waarneembaar van 668.706 spelers.

Analist Daniel Ahmad laat op social media weten dat naast de verdubbeling van spelers er ook dertien maal zoveel negatieve recensies voor de game verschenen op Steam. Het gaat hierbij vooral mensen die boos zijn over het feit dat ze voorheen hebben betaald voor PUBG, terwijl het spel nu gratis speelbaar is.

Het battle royale-spel PUBG is sinds gisteren free-to-play op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Iedereen kan een gratis account aanmaken voor PUBG, al gaat het dan wel om een basisaccount waarin niet alle content zit. Diverse premium items zijn alleen verkrijgbaar voor mensen met een betaalde Battlegrounds Plus-account. Mensen die het spel eerder al hebben gekocht, ontvangen kosteloos een Battlegrounds Plus-account. Ook ontvangen ze diverse extra's via een Special Commemorative Pack.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kunnen de bots er dan weer uit? Dat heeft de game voor mij echt verpest

0
test

Ja een game zomaar free to play maken is natuurlijk killing voor mensen die ervoor hebben betaald. Nu zal de prijs altijd wel dalen voor een game maar dit is natuurlijk wel het uiterste. Heb de game maar weinig gespeeld, gameplay was altijd houterig en slecht. Ook was het pixel schieten en ben je bijna verplicht om met een 4k scherm te game anders zie je niemand. En uiteraard de allerlaagste graphics settings

0

Aanbevolen voor jou