50 Cent hintte niet naar GTA, maar naar televisieserie genaamd Vice City

50 Cent hintte niet naar GTA, maar naar televisieserie genaamd Vice City

De Instagram-post van rapper Curtis '50 Cent' Jackson met het Vice City-logo hintte niet naar een Grand Theft Auto-game, maar naar een aankomende televisieserie met de naam Vice City.

Dat meldt Deadline. 50 Cent plaatste afgelopen week het logo van Grand Theft Auto-game Vice City op Instagram, al heeft hij de post inmiddels weer verwijderd. Logischerwijs leverde dit speculatie op over zijn betrokkenheid bij een GTA-product - bijvoorbeeld Grand Theft Auto 6.

Deadline heeft nu onthuld dat het om een nieuwe serie van Paramount+ gaat met de werktitel Vice City, die wordt gemaakt door het productiebedrijf van 50 Cent, G-Unit Film & Television. Voor zover bekend heeft de serie geen connecties met GTA.

In de serie komen drie voormalige soldaten naar Miami in de jaren 80. Ze hebben geen toekomstperspectief, sluiten een deal met een Colombiaanse immigrant en richten zo een criminele crew op. John Wicks Chad Stahelski vervult de rol van executive producer.

Officiële informatie over Grand Theft Auto 6 blijft nog schaars, al lekten er vorig jaar wel gameplaybeelden van een vroege versie van de game uit. Eerder deze week claimde insider Tez2 te hebben vernomen dat Rockstar op een release rond de feestdagen van 2024 mikt - al zou de game ook uitgesteld kunnen worden naar begin 2025. 

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

dus eigenlijk wel een soort vice city, maar dan met een san adreas sausje

0

@-JK- Ik denk aan Vice City Stories, eigenlijk.

0

Aanbevolen voor jou