48 klassieke parkoersen komen als dlc naar Mario Kart 8 Deluxe

48 klassieke parkoersen komen als dlc naar Mario Kart 8 Deluxe

Nintendo brengt dit en volgend jaar 48 klassieke Mario Kart-parkoersen in een nieuw jasje naar Mario Kart 8 Deluxe.

De parkoersen komen uit allerlei voorgaande Mario Kart-games. Zo zijn circuits als Kokosnootplaza, Chocokloof en Tour Tokio-Toer getoond. Dit en volgend jaar verschijnen er in totaal zes 'sets'. In elk pakket zitten er acht parkoersen. Het eerste pakket verschijnt op 18 maart.

Het gaat hierbij om betaalde downloadbare content. Spelers kunnen voor 24,99 euro een uitbreidingspas kopen zodat ze alle tracks kunnen downloaden zodra ze uitkomen. Mensen die een abonnement op Nintendo Switch Online en het uitbreidingspakket van de service hebben, kunnen zolang ze lid blijven kosteloos de nieuwe tracks spelen.

Logischerwijs moeten geïnteresseerden wel in het bezit zijn van Mario Kart 8 Deluxe op de Switch. Die game is tot 21 februari met 33 procent korting te koop via de Switch eShop.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Dit is zo'n uitmelkerij en dat zeg ik als Nintendo gebruiker, Pokemaniac en Mario Kart fan. Waarom, Nintendo? Waarom? Ik weet dat ik het niet hoef te kopen, 25 euro voor die banen is niet veel, maar het voelt alsof ik genaaid word, want als ik het niet doe heb ik het gevoel dat ik iets mis. Bah. Nintendo zit hier echt op het randje en dat weten ze.

0
test

@whaha het voelt alsof je genaaid wordt ???? Rare reactie.

0
test

@whaha op het randje? Dat moet je toch eens uitleggen. Ze geven de game opnieuw level door deze banen uit te geven. En 25 euro voor 48 banen is iets meer dan 50 cent per baan. En voor online premium gebruikers is het zelfs gratis.

0
test

@whaha 25 euro voor 48 banen dat is niks dat zijn meer banen dan de gemiddelde kart game. Waren het nou 15 of 20 geef ik je gelijk, maar 48 banen voor die prijs nee vind ik spot goedkoop.

0

@hulstpower Inderdaad. Duur is het zeker niet.

0
test

@whaha Ik speel het spel al sinds de Wii-U op dag 1 en nu nog steeds op de Switch en 48 banen erbij dat is toch geweldig!. laten ze Mario Kart 9 maar op de opvolger van de Switch uitbrengen met mooiere beelden en nieuwe twisten.

0
test

@whaha Waarom voelt dit alsof je genaaid wordt? Jij zou liever een Mario Kart 9 krijgen oid? Ik snap je kritiekpunt niet. Het lijkt mij juist een goed ding als er meer banen worden toegevoegd aan een MK-game, en de prijs is redelijk zou ik zeggen.

0
test

@Arrahant Ze verkopen mij een product dat ik al heb gekocht. Natuurlijk hoef ik het niet te kopen. Dat geldt alleen voor zoveel dingen, zeker in entertainment. Ik ben een beetje remaster moe. Iets met Shining Pearl.

0

Aanbevolen voor jou