'2K werkt aan prequel op Borderlands 2' | Gamer.nl

'2K werkt aan prequel op Borderlands 2' | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

De game zou ontwikkeld worden door 2K Australië in samenwerking met Gearbox. Het zou zich afspelen op de maan Elpis en de Hyperion-basis in de vorm van een H. Deze was al zichtbaar in Borderlands 2, maar spelers konden de plek niet bezoeken.

Verder zou de hoofdrol weggelegd zijn voor vier handlangers van slechterik Handsome Jack: Athena the Gladiator, Wilhelm the Enforcer, Nisha the Lawbringer en Fragtrap. Verder wordt (het gebrek aan) zuurstof genoemd als belangrijk spelelement. Spelers moeten dit verzamelen, omdat ze anders doodgaan. 

2K meldt aan Gamer.nl dat het niet reageert op geruchten en speculatie. Het is ook niet bekend hoe GamePointsNow aan deze informatie is gekomen. De website verkoopt codes om games mee te downloaden en richt zich gebruikelijk niet op het brengen van gamenieuws of -geruchten. Gearbox liet onlangs nog weten dat het niet aan Borderlands 3 werkt, maar dit hoeft de mogelijkheid voor een prequel niet uit te sluiten.

Aankomend weekend vindt bovendien gamebeurs PAX East plaats, waarop Gearbox in het verleden meermaals aankondigingen heeft gedaan. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou