The Last of Us-showrunner: 'Er komt geen prequel over Bill en Frank'

The Last of Us-showrunner: 'Er komt geen prequel over Bill en Frank'

Helaas

Er komt geen prequelserie van The Last of Us over de personages Bill en Frank.

Dat heeft co-showrunner Craig Mazin gezegd in een interview met Deadline. "Ik ben heel trots op de aflevering die we hebben gemaakt over Bill en Frank", zei Mazin, die de desbetreffende aflevering ook heeft geschreven. "Er komt niet meer Bill en Frank."

Bill-acteur Nick Offerman zei eerder nog dat er een prequel-serie was gepitcht aan HBO. "Het is zeker gepitcht - volgens mij hebben we een hele miniserie rondom een prequel over hun levens voordat ze elkaar ontmoetten gepitcht. Het zou een musical kunnen zijn. We hebben genoeg ideeën. Laten we kijken waar Craig (Mazin) en Neil (Druckmann) mee aan komen zetten." 

Mazin geeft nu aan dat Offerman het niet serieus bedoelde. "Nick maakte een grapje over een prequel, dat was een soort van grapje. We zijn heel blij met wat we hebben bereikt."

Ondertussen is de productie van het tweede seizoen van de HBO-serie The Last of Us in volle gang. Zo werd onlangs bekend wie de rollen van Dina, Jesse en Abby zullen gaan vertolken. De opnames voor het tweede siezoen gaan ergens begin dit jaar van start. In 2025 moet het tweede seizoen uitgezonden worden

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben de serie nu voor de tweede keer aan het kijken, aangezien ik binnenkort nog een keer de remastered versie van deel 2 ga doorspelen. Net de aflevering met Bill en Frank gehad. Die aflevering was echt een leuke verrassing, ook omdat het helemaal niet in de game zat en een mooie backstory geeft van Bill. Van mij hoeft er ook geen spin off van te komen, dit was helemaal prima zo.

0

Aanbevolen voor jou