The Game Awards krijgt dit jaar strengere beveiliging

The Game Awards krijgt dit jaar strengere beveiliging

Tijdens vorige editie en Gamescom Opening Night Live klommen er ongenode gasten op het podium

Na de voorvallen op The Game Awards vorig jaar en Gamescom Opening Night Live afgelopen zomer krijgt de aankomende editie van The Game Awards betere beveiliging.

Dat laat presentator en organisator Geoff Keighley weten in een vragensessie op Twitch (via VGC). Hij werd gevraagd of er meer beveiligingsmaatregelen getroffen zouden worden. "Ja, dat doen we", zo liet hij weten. "We willen hier publiekelijk niet teveel over praten, want het gaat om beveiliging."

Hij vervolgt: "We hebben zeker plannen en we proberen mij veilig te houden, maar ook iedereen die kijkt, het publiek, mensen die meedoen aan de show en ga zo maar door. Het is iets waar we over nadenken. We stellen jullie zorgen op prijs."

"Geloof me, dit heeft veel prioriteit voor ons, maar we willen ook een geweldige show neerzetten waarin al deze games en onze liefde voor het medium gevierd worden, dus houd dat ook in het achterhoofd. Maar ja, ik stel jullie zorgen op prijs."

Tijdens The Game Awards afgelopen december verscheen iemand die daar niet hoorde te zijn op het podium tijdens het uitdelen van de Game of the Year-awards aan Elden Ring-ontwikkelaar FromSoftware. Tijdens de Gamescom Opening Night Live-show afgelopen augustus klommen twee mensen uit het publiek ongevraagd op het podium en riepen ze "Bill Clinton wants to play GTA6".

Tijdens de vragensessie liet Keighley ook weten dat men niet meer de monniker 'world premiere' gaat gebruiken tijdens het tonen van nieuwe games tijdens The Game Awards. Volgens Keighley is dat niet omdat er minder 'wereldpremières' te zien zijn tijdens de show, maar omdat men wil dat de trailers van compleet nieuwe games en trailers van eerder aangekondigde games evenveel aandacht krijgen.

The Game Awards worden in de nacht van 7 op 8 december uitgezonden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou