The Callisto Protocol-studio werkt aan nieuwe Unreal Engine 5-game

The Callisto Protocol-studio werkt aan nieuwe Unreal Engine 5-game

Dat blijkt uit online geplaatste vacatures

Striking Distance Studios, de ontwikkelaar van horrorgame The Callisto Protocol, heeft een nieuwe game in ontwikkeling die op Unreal Engine 5 draait.

Dat blijkt uit diverse nieuwe vacatures die de studio online heeft geplaatst, zo merkte game-analist MauroNL op via X. In de vacature voor een Lead Gameplay Animator wordt gemeld dat er een "compleet nieuwe, onaangekondigde Unreal Engine 5-game" in ontwikkeling is.

The Callisto Protocol kwam in 2022 uit en heeft qua setting veel weg van de Dead Space-reeks. Dat is ook niet zo gek: de studio werd opgericht door Glen Schofield, die aan die klassieke franchise werkte. The Callisto Protocol werd echter wisselend ontvangen en de verkoop viel tegen. Schofield vertrok afgelopen september bij de studio.

Afgelopen augustus werden er nog 32 werknemers ontslagen bij Striking Distance. Dit vanwege “strategische wijzigingen” binnen de studio om “meer kans op succes te creëren voor huidige en toekomstige projecten”. PUBG: Battlegrounds-uitgever Krafton is de eigenaar van de studio.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Erg genoten van deze game! Als ze leren van de minpunten die aanwezig waren in the callisto protocol, dan zou dit wel eens een banger kunnen worden (hopelijk)! 😁

0
test

Ik ook! Hou van Dead Space dus vond deze zeer goed te pruimen. Snap alle negatieve kritiek ook niet. Heerlijke game gewoon die lekker weg speelt. Het was de eerste game die ik na ruim 3 jaar niet meer gamen speelde en maakte me weer enthousiast ervoor. En later op het jaar de Dead Space remake aangeschaft. Wát een juweel is dat!

0

Aanbevolen voor jou