Rockstar-topmannen aan de slag bij nieuwe studio van Dan Houser

Rockstar-topmannen aan de slag bij nieuwe studio van Dan Houser

Lazlow Jones en Mike Unsworth hebben prominente rollen bij Absurd Ventures

Lazlow Jones en Mike Unsworth, twee prominente voormalige Rockstar-werknemers, gaan aan de slag bij Absurd Ventures, de nieuwe studio van Rockstar-medeoprichter Dan Houser.

In 2020 bleek dat Dan Houser vertrok bij Rockstar, het bedrijf dat hij samen met zijn broer Sam Houser had opgericht. Dan was creative director en hoofdschrijver van franchises als Grand Theft Auto, Red Dead Redemption en Bully. Eerder dit jaar kondigde hij zijn nieuwe bedrijf Absurd Ventures aan. Hij beschreef het toen als een mediabedrijf dat nieuwe IP verspreid over alle platforms creëert.

Jones en Unsworth hebben zich nu dus aangesloten bij het bedrijf. Jones, die ook radio-dj is en ook op de radiostations en in missies van de Grand Theft Auto-games voorkwam, vertrok in 2020 bij Rockstar. Unsworth vertrok afgelopen augustus bij Rockstar en was verantwoordelijk voor veel schrijfwerk in de GTA- en Red Dead-spellen. Jones is blijkbaar mede-oprichter van Absurd en Unsworth staat aan het hoofd van story & creative management.

Het is niet bekend waar Absurd Ventures precies aan werkt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou