Resident Evil-bedenker Shinji Mikami richt nieuwe studio Kamuy Inc. op

Resident Evil-bedenker Shinji Mikami richt nieuwe studio Kamuy Inc. op

De ontwikkelaar vertrok vorig jaar bij Tango Gameworks

Shinji Mikami, de bedenker van de Resident Evil-reeks en oprichter van Tango Gameworks, is een nieuwe ontwikkelstudio gestart genaamd Kamuy.

Dat blijkt uit de biografie van de ontwikkelaar op de officiële website van Shadows of the Damned: Hella Remastered, waar Mikami aan meewerkt. Zijn nieuwe studio heet volledig 'Kamuy Inc.', maar meer details zijn er op moment van schrijven niet.

Begin vorig jaar vertrok Mikami bij zijn opgerichte studio Tango Gameworks, bekend van The Evil Within, Ghostwire: Tokyo en Hi-Fi Rush. Tango is onderdeel van Bethesda en dus van Microsoft. Daarvoor heeft hij verschillende games in de Resident Evil-reeks geregisseerd, waaronder het origineel en het geprezen vierde deel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok sinds kort ben ik helemaal in de resident evil games, vroeger had ik nemesis ooit uitgespeeld en zero en hier en daar is een game geprobeerd maar haakte vaak af omdat er andere games waren die ik ging spelen. Maar nu sinds kort ben ik bezig met alles games en heerlijk is het ga ook evil within 1 & 2 spelen. Dus nieuwe games van hem zie ik wel zitten

0

Aanbevolen voor jou