Octopath Traveler-studio overgenomen door FromSoftware-eigenaar

Octopath Traveler-studio overgenomen door FromSoftware-eigenaar

Kadokawa Corporation heeft een onbekend bedrag voor de ontwikkelaar betaald

Het Japanse mediaconglomeraat Kadokawa Corporation heeft Octopath Traveler-ontwikkelaar Acquire overgenomen voor een onbekend bedrag.

Dat werd deze week aangekondigd. Volgens Kadokawa, dat tevens de eigenaar is van Elden Ring-ontwikkelaar FromSoftware en Spike Chunsoft, moet de aankoop hun "line-up van consolegames verbeteren".

Acquire werd in 1994 opgericht. Naast dat het voor Square Enix de Octopath Traveler-games ontwikkelde, heeft het bedrijf voor Kadokawa ook de Tenchu- en Way of the Samurai-games gemaakt. Daarnaast geeft de ontwikkelaar de Akiba's Trip-reeks uit. Er werken 148 mensen.

Het is niet bekend of de overname betekent dat Acquire niet meer kan samenwerken met Square Enix aan potentiële toekomstige delen binnen de Octopath Traveler-reeks.

Kadokawa benadrukte ook dat de uitbreiding voor Elden Ring, Shadow of the Erdtree, nog altijd in ontwikkeling is, maar geeft geen releasedatum. Er gaan geruchten dat die binnenkort wordt aangekondigd - op 25 februari is het twee jaar geleden dat de game uitkwam.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Elden Ring is niet op 15 feb maar op 25 feb uitgekomen. Ik hoop dat we snel meer te weten komen, misschien een trailer op de 25e?

0

Aanbevolen voor jou