Nieuwe The Witcher-animatiefilm bevat de stem van Geralt uit de games

Nieuwe The Witcher-animatiefilm bevat de stem van Geralt uit de games

Doug Cockle laat weer van zich horen

Doug Cockle, de acteur die de stem van Geralt of Rivia in de The Witcher-games inspreekt, zal dat ook voor het personage in de animatiefilm The Witcher: Sirens of the Deep doen.

Dat heeft Netflix onthuld. In The Witcher: Sirens of the Deep onderzoekt Geralt een reeks aanvallen in een kuststadje, waardoor hij langzaam maar zeker verzeild raakt in een eeuwenoud conflict tussen mensen en zeemeermensen.

De film is gebaseerd op het korte verhaal A Little Sacrifice van Andrzej Sapkowski en wordt geregisseerd door Kang Hei Chul, die ook de vorige The Witcher-animatiefilm voor Netflix regisseerde, genaamd Nightmare of the Wolf.

De animatiefilm moet ergens richting het einde van volgend jaar op Netflix verschijnen. Hieronder is een teaser trailer te zien. Ondertussen moet er uiteindelijk ook een vierde seizoen van de live-action The Witcher-serie verschijnen, waarin Liam Hemsworth het stokje van Henry Cavill overneemt. Het is onwaarschijnlijk dat dit seizoen voor 2025 uitkomt aangezien het filmen pas volgend jaar van start gaat.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou