Netflix-serie The Witcher krijgt vijfde, laatste seizoen

Netflix-serie The Witcher krijgt vijfde, laatste seizoen

De productie van het vierde seizoen is inmiddels begonnen

Er komt een vijfde, laatste seizoen uit van de Netflix-serie gebaseerd op The Witcher.

Dat heeft Netflix bevestigd in een bericht waarin tevens wordt gemeld dat de productie van het vierde seizoen van start is gegaan. Het vierde seizoen wordt het eerste seizoen waarin niet Henry Cavill maar Liam Hemsworth de rol van Geralt of Rivia vertolkt.

Het vierde en vijfde seizoen behandelen de gebeurtenissen de laatste drie boeken uit de The Witcher-reeks, namelijk Baptism of Fire, The Tower of the Swallow en Lady of the Lake. De serie ging in 2019 van start en wist zeker tijdens het eerste seizoen door te breken bij het grote publiek, niet in de laatste plaats omdat het nummer 'Toss A Coin To Your Witcher' viral ging.

Het is nog onbekend wanneer het vierde seizoen van The Witcher op Netflix te zien is. In onderstaande video is in ieder geval tevens Laurence Fishburne te zien, die de rol van Regis op zich gaat nemen.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Je kunt ook gewoon briefgeld in een vuurton gooien. Ze zouden er goed aan doen om eerst eens af te wachten of het aankomende vierde seizoen niet volledig naar verwachting zwaar gecanceld gaat worden.

1

Aan de andere kant, als de eerste 3 seizoenen goed bekeken zijn en je geeft nu al duidelijk aan dat met het 5e seizoen het verhaal afgerond wordt kun je wel een goeie inschatting maken of er veel mensen ook dat vierde seizoen meepikken. Ik ben zelf eerder geneigd een serie te kijken als ik weet dat het een afgerond geheel is/gaat zijn.

-1
test

Ook als je weet dat de hoofdrol speler er uit is en hij vervangen is met iemand waar niemand om gevraagd heeft.

1

@Hulstpower, ik ben al afgehaakt na seizoen 2 dus ik kan niet beoordelen hoe die nieuwe hoofdrolspeler, ik dacht Hemsworth, het doet. Maar als ie prima acteert dan zou het mij niet uitmaken denk ik.

-1

Aanbevolen voor jou