Monster Hunter Now inmiddels tien miljoen keer gedownload

Monster Hunter Now inmiddels tien miljoen keer gedownload

Game verscheen ruim een maand geleden op iOS en Android

De mobiele game Monster Hunter Now is in een ruime maand tijd tien miljoen keer gedownload.

Dat heeft ontwikkelaar Niantic aangekondigd. Om deze mijlpaal te vieren kunnen mensen diverse items claimen - in een blogpost wordt beschreven hoe men dat doet, maar het komt neer op de code 'MHNow10M' invoeren op de webwinkel.

"We vinden het geweldig dat mensen overal ter wereld de game in de eerste maand van release spelen", aldus Kei Kawai van Niantic. "Het avontuur is nog maar net begonnen voor deze game, en we blijven reageren op feedback en zorgen er voor dat er meer plezier en verrassingen beschikbaar komen voor onze Hunters."

In Monster Hunter Now kunnen spelers samen met vrienden jagen op monsters die zich zogenaamd overal in de echte wereld bevinden. Net als in Pokémon Go - de meest bekende game van Niantic - wordt daar geodata voor gebruikt. Men kan materialen vrijspelen om sterkere uitrusting en wapens te creëren, net als in de Monster Hunter-games. De game is sinds 14 september beschikbaar voor iOS en Android.

Overigens ontsloeg Niantic eerder dit jaar 230 werknemers, ongeveer een kwart van het bedrijf. De ontslagen maakten onderdeel uit van een reorganisatie en koerswijziging. Daarbij werd het vorig jaar aangekondigd Marvel: World of Heroes geannuleerd. Ook werd de eerder uitgekomen mobiele game NBA All-World stopgezet.

Monster Hunter Now

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou