Mobiele game The Elder Scrolls: Castles wordt uitgerold

Mobiele game The Elder Scrolls: Castles wordt uitgerold

Is nu in de Filipijnen speelbaar, maar komt gedurende de komende maanden naar andere landen

The Elder Scrolls: Castles is vandaag beschikbaar gekomen op iOS en Android in de Filipijnen. Het is de bedoeling dat het spel langzaam maar zeker wereldwijd beschikbaar komt.

Het spel verscheen in sommige landen afgelopen jaar al op de Google Play Store voor Android-toestellen, maar is in Nederland vooralsnog niet speelbaar. Bethesda geeft aan dat er nu een 'soft launch' plaatsvindt in de Filipijnen, en dat de game in de komende maanden naar meer landen wordt gebracht.

The Elder Scrolls: Castles heeft dankzij het camerastandpunt veel weg van het eerder verschenen Fallout Shelter. In plaats van een bunker creëren spelers in The Elder Scrolls: Castles echter een eigen kasteel. Ondertussen moeten de onderdanen tevreden worden gehouden. Spelers kunnen zelf helden en hun uitrusting creëren, zodat ze het kunnen opnemen tegen bekende The Elder Scrolls-vijanden.

Overigens kwam Fallout Shelter na diens mobiele release uiteindelijk ook op andere systemen uit, dus het is niet uitgesloten dat met The Elder Scrolls: Castles hetzelfde gaat gebeuren.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zit hier al een tijdje op te wachten net zoals op Fallout Shelter Online maar vrees dat t nog wel langer gaat duren dan een paar maandjes

0

Aanbevolen voor jou