Metropole Orkest blaast Games in Concert nieuw leven in

Metropole Orkest blaast Games in Concert nieuw leven in

Eerste concert wordt aanstaande zaterdag al gehouden

Games in Concert keert terug in de vorm van een nieuw format, genaamd Games in Concert: The Score.

Dat werd via Facebook aangekondigd. Aanstaande zaterdag wordt het concert waarin het Metropole Orkest Games en The Smartphone Orchestra live gamemuziek ten gehore brengen in Parkstad Limburg Theaters te Heerlen gehouden, waarna een tournee langs verschillende Nederlandse en zelfs één Duitse zaal volgt.

Hier kan de agenda gevonden worden en kunnen de kaarten besteld worden. De prijzen verschillen per locatie. Daarbij laat de organisatie weten dat mensen hun favoriete gamemuziek kunnen doorgeven - mogelijk wordt dit dan gespeeld. Daarnaast kan tijdens het optreden door het publiek een game gespeeld worden die bepaalt welke muziek ten gehore wordt gebracht.

Games in Concert ontstond meer dan vijftien jaar geleden als een samenwerking tussen de oprichter van Gamer.nl en het Metropole Orkest. Gamer.nl is niet verbonden aan het huidige format.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik weet nog dat ik naar Games in Concert 3 ben gegaan in Utrecht. Met Wibi Sourjadi die Mario en Zelda speelde met gescheurde enkelbanden, en Frank Klepacki die Hell's March 3 van Red Alert 3 kwam spelen. Ik kwam te laat binnen dus moest met mijn vrienden op de trappen zitten tot de pauze. Mooie avond :)

0
test

super! Kijk er naar uit. Was er ook al bij de eerste editie…wat een kippevel! Gereserveerd voor Carre (mooiste theater)

[Reactie gewijzigd door gamerlezer op 28 november 2023 - 11:03]

0

Aanbevolen voor jou