Man die 'PEGI 18' insprak heeft daar maar 200 euro voor gekregen

Man die 'PEGI 18' insprak heeft daar maar 200 euro voor gekregen

Richard Wells gaat viral op TikTok met zijn video's

Richard Wells, de man die 'PEGI 18' zegt in talloze gametrailers, heeft onthuld dat hij daar maar 200 euro voor heeft ontvangen.

Games krijgen in Europa leeftijdskeuringen van PEGI, en die worden aan het begin van elke trailer in beeld gebracht. De man die 'PEGI 18' en 'PEGI 12' insprak, is Richard Wells. Hij plaatste onlangs een video op TikTok die viral is gegaan.

In de video, die inmiddels al door miljoenen mensen is bekeken en geliked, merkt Wells op dat mensen zijn gezicht misschien niet herkennen, maar zijn stem des te meer. Vervolgens laat hij zijn iconische 'zin' horen.

In vervolgvideo's heeft Wells diverse kijkersvragen beantwoord en mensen voor hun enthousiasme bedankt. Daarbij maakt hij ook duidelijk dat hij ooit maar 200 euro voor zijn werk heeft ontvangen, en dat hij dus niet voor elke keer dat zijn stem te horen is aan het begin van een trailer geld ontvangt. "Ik heb in september 2009 200 euro gekregen en dat is alles wat ik er ooit aan heb verdiend." Hij lijkt hier overigens niet getreurd over te zijn.

View post on TikTok

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch 33 euro per letter. of 2 woorden voor 200 euro. Wat had dan een beter bedrag geweest? 200 miljoen ? Ik zelf heb overigens ooit eens 50 euro voor een logo gehad die ik ontworpen had. Misschien moet ik ook maar Tik Tok installeren.

1
test

Juist, dit is vergelijkbaar met zoiets, iets maken of doen in opdracht.

0
test

Ach gossie. Het was nog wel zo'n belangrijke taakje.

-1
test

Check de video. Hij is helemaal niet bezig met geld of er treurig om te zijn. Was gewoon een vraag van het publiek.

2

Aanbevolen voor jou