Kijk aankomende zaterdag naar het Big Bang-evenement in Fortnite

Kijk aankomende zaterdag naar het Big Bang-evenement in Fortnite

Featuring Slim Shady

Op zaterdag 2 december organiseert Epic Games een evenement in Fortnite met de naam 'Big Bang'. Epic belooft dat het evenement ‘onvergetelijk’ wordt, mede door de aanwezigheid van Eminem.

Epic Games kondigt aan in een blogpost aan dat het evenement om 20:00 uur Nederlandse tijd plaatsvindt en spelers een half uur van tevoren in een lobby kunnen wachten. Het is mogelijk de game met maximaal vier man te joinen. Deze lobby is te vinden onder het 'battle royale-kopje' bij 'Discover'.

Volgens een tweet van het Fortnite-account zal de Big Bang "alles wat je kent van Fortnite doen evolueren", met een "memorabele onthulling richting het einde." Dit wijst vermoedelijk op de overgang naar een nieuw hoofdstuk in de game en hoogstwaarschijnlijk een optreden van Eminem.

Eminem zelf plaatste ook een post op X. Vooral dat hij en zijn muziek onderdeel zijn van het evenement, waarmee hij een optreden lijkt te bevestigen. Het lijkt erop dat Fortnite-ingewijde HypeX eerder dit jaar dus goed zat met zijn geruchten over het Big Bang-evenement. De aanwezigheid van de rapper draait niet alleen om zijn muziek: de game krijgt ook een Eminem-skin die je kunt kopen en upgraden door live in een lobby te kijken.

De live aanwezigheid van een artiest in Fortnite is niet nieuw. Dat werd eerder al eens gedaan door artiesten als Trevor Scott, Diplo, Noah Cyrus en Young Thug. De game is de laatste weken onverminderd populair dankzij Fortnite OG. Op zaterdag 4 november, tijdens de lancering van dit nieuwe seizoen, trok de game maar liefst 44,7 miljoen spelers. Daarmee was dit de populairste seizoenstart in de geschiedenis van de game.

De Big Bang-update is vanaf 2 december te downloaden, het evenement is te volgen vanaf 20:00 uur Nederlandse tijd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou