Keanu Reeves speelt Shadow in Sonic the Hedgehog 3

Keanu Reeves speelt Shadow in Sonic the Hedgehog 3

De film verschijnt eind dit jaar in de bioscoop

Keanu Reeves gaat de rol van Shadow the Hedgehog vertolken in de derde Sonic the Hedgehog-film.

Dat zegt The Hollywood Reporter van meerdere bronnen te hebben vernomen. Het was al zo goed als bevestigd dat Shadow een belangrijke rol in de aankomende derde film ging spelen, en nu blijkt dus de acteur bekend van filmfranchises als The Matrix en John Wick de stem van het personage gaat inspreken.

Tijdens CinemaCon vorige week toonde Paramount de eerste beelden van Sonic the Hedgehog 3, al zijn die beelden vooralsnog niet officieel uitgebracht. In de beelden is te zien dat Dr. Robotnik, een rol die wederom door Jim Carrey wordt vertolkt, Shadow the Hedgehog creëert.

Eerder dit jaar werd de eerste teaser van de derde Sonic-film uitgebracht. Het was al bekend dat de release op 20 december staat. De Sonic-films combineren met de computer geanimeerde beelden met live-action acteerwerk. De films zijn een groot succes: binnen drie maanden wist Sonic the Hedgehog 2 wereldwijd meer dan 400 miljoen dollar op te halen. Er wordt tevens gewerkt aan een serie rondom het personage Knuckles. Net als in de films zal Idris Elba ook in de serie de stem an Knuckles inspreken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Keanu Reeves en Jim Carrey in 1 film, Hell yeah!

0

Aanbevolen voor jou