Hitman: Blood Money Reprisal komt op 30 november op mobiel uit

Hitman: Blood Money Reprisal komt op 30 november op mobiel uit

Nintendo Switch-versie volgt ergens deze winter

Hitman: Blood Money Reprisal is vanaf 30 november voor iOS en Android beschikbaar.

Dat heeft Feral Interactive aangekondigd. Eerder dit jaar werd de game al onthuld. Toen werd ook een versie voor de Nintendo Switch aangekondigd, maar die komt ergens deze winter pas uit.

Hitman: Blood Money verscheen in 2006 op pc, PlayStation 2 en Xbox en wordt gezien als een van de betere delen in de reeks. Zoals in de andere Hitman-games worden spelers er als Agent 47 op uit gestuurd om diverse doelwitten om te leggen. Dat kan op diverse manieren. Zo heeft men diverse wapens ter beschikking en kan men zich vermommen.

De nieuwe versie van de game moet het spel volgens de makers flink op de schop nemen. Zo zijn er diverse verbeteringen, waaronder een zogeheten Instinct-modus, een nieuwe minimap en gameplayelementen afkomstig uit latere delen.

IO Interactive, de hoofdontwikkelaar van de reeks, werkt ondertussen aan Project 007, een nieuwe James Bond-game waar nog maar weinig over bekend is. Begin dit jaar bleek ook dat de studio aan een online fantasy-rpg werkt die naar verluidt naar Xbox Series en pc komt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geweldige game. Ik speel de hele serie nog steeds met grote regelmaat. Roulette of als speedrun. Ben benieuwd hoe anders de game op iOS gaat zijn met de nieuwe features. Helaas voor mij speel ik nooit games op de telefoon. Te klein en omslachtig met besturen. Desondanks wel lachen dat het kan. Misschien de Switch versie.

0

Aanbevolen voor jou