Handelsmerkgeschil tussen Remedy en Take-Two is al opgelost

Handelsmerkgeschil tussen Remedy en Take-Two is al opgelost

'Remedy en Take-Two blijven samenwerken'

Het handelsmerkgeschil tussen Alan Wake-ontwikkelaar Remedy Entertainment en Rockstar Games-eigenaar Take-Two Interactive is al opgelost.

Eerder deze week kwamen er berichten naar buiten dat Remedy Entertainment en Take-Two verwikkeld waren in een geschil rondom de logo's van de Alan Wake-ontwikkelaar en Rockstar Games. Afgelopen jaar onthulde Remedy een nieuw logo - de letter R - en dit zou volgens Take-Two teveel op het logo van Rockstar-games lijken.

Aan Eurogamer heeft Remedy echter laten weten dat de onenigheid nog voordat het in de media kwam al was opgelost. "Er was een discussie tussen onze teams, maar die werd eind vorig jaar vriendschappelijk opgelost. Het duurde iets langer dan we hadden gehoopt vanwege de feestdagen. Het legale papierwerk was een formaliteit, en Remedy en Take-Two blijven samenwerken."

Remedy en Take-Two werken inderdaad samen. Laatstgenoemde is de eigenaar van de Max Payne-franchise, maar Remedy is de ontwikkelaar van de eerste twee games. Eerder bleek al dat Remedy de licentie voor de IP mag gebruiken voor een remakecollectie van de eerste twee delen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En wat is de oplossing dan?

1
test

Eerst het artikel, dan pas de research ;)

-1
test

@GAMERLEZER Nou nou, Michel doet vaak zijn research. Hij schrijft 90% van de artikelen op gamer.nl en VELE daarvan zijn met bronnen en info goed onderbouwd. Wat meer respect voor de man mag ook wel.

[Reactie gewijzigd door Markus88 op 21 januari 2024 - 12:57]

1
test

Die informatie heeft Remedy niet naar buiten gecommuniceerd (zover ik heb kunnen vinden). Het is in feite dan ook een standaard antwoord dat het intern tussen de bedrijven is opgelost, zonder uit te leggen op welke manier.

2
test

Dank voor de reactie, hopelijk mocht dat toch nog naar buiten komen dat je er nog een vervolg over schrijft.

0

Aanbevolen voor jou