Hades komt later deze maand op iOS beschikbaar via Netflix Games

Hades komt later deze maand op iOS beschikbaar via Netflix Games

Volgens velen was het de beste game van 2020

Hades wordt op 19 maart aan Netflix toegevoegd, waardoor de game voor het eerst op iOS speelbaar is.

Vorig jaar werd al aangekondigd dat de game naar Netflix zou komen, maar nu is een precieze releasedatum bekend. Via Netflix Games wordt een grote verscheidenheid aan spellen aangeboden. Dit zit inbegrepen bij een regulier Netflix-abonnement en bevat geen advertenties of andere extra kosten.

De game verscheen in 2018 al via Early Access op pc uit en kwam daarna ook naar PlayStation- en Xbox-consoles en Nintendo Switch. Ron Vorstermans gaf in de Gamer.nl-recensie een 10 aan de game: "Hades speelt zo, zó ontzettend vloeiend. Maar bovenal is het knap dat dit spel verder niets te wensen overlaat. Stijl, muziek, verhaal, setting, herspeelbaarheid: Hades is zo breed als het diep is en blinkt overal in uit. Zo ongenaakbaar in afwerking zijn games zelden." Het spel stond op nummer één in de top 25 van 2020.

Ontwikkelaar Supergiant Games - ook bekend van spellen als Bastion en Transistor - werkt ondertussen aan een vervolg. De game moet zich in hetzelfde universum afspelen als de eerste Hades, maar heeft ditmaal een vrouwelijk hoofdpersonage in de vorm van Melinoë. Dit is de zus van Zagreus - ze wordt ook wel de prinses van de onderwereld genoemd. Ze heeft als doel om Chronos te doden, de god van de tijd. Melinoë kan onder andere van hekserij gebruikmaken. Hades 2 moet in het tweede kwartaal van dit jaar via Early Access op pc verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Komt de game ook naar Android? Touch controles!? Hoop dat het ook op iOS een succes wordt!

[Reactie gewijzigd door ToMaX99 op 6 maart 2024 - 14:03]

0

Aanbevolen voor jou