Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition komt naar Netflix

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition komt naar Netflix

Vanaf 14 december beschikbaar

Netflix-leden kunnen vanaf 14 december aan de slag met Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition.

Dat werd gisteren aangekondigd. De heruitgave van de trilogie kwam in 2021 al op consoles en pc uit, maar vanaf 14 december kunnen mensen via een Netfix-abonnement de game via iOS en Android spelen. Het pakket bevat de 'definitieve edities' van Grand Theft Auto 3, Vice City en San Andreas.

Via Netflix Games wordt een grote verscheidenheid aan spellen aangeboden. Dit zit inbegrepen bij een regulier Netflix-abonnement en bevat geen advertenties of andere extra kosten.

Op release werd de heruitgave van de trilogie geplaagd door problemen, met kritiek van recensenten en spelers tot gevolg. Rockstar heeft na release meerdere patches uitgebracht om de kwaliteit van de collectie te verbeteren.

Lars Cornelis gaf de Definitive Edition van de trilogie op release een 4: "Twee decennia lang stonden de drie GTA-games uit het PlayStation 2-tijdperk symbool voor de opkomst van het openwereldgenre. Hun grensverleggende vrijheid en tijdloze muziek gaven ons herinneringen voor het leven. Nu staan deze historische games in één klap symbool voor wat een remaster absoluut niet moet doen."

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou