Fortnite's Big Bang-evenement introduceert Eminem en meer

Fortnite's Big Bang-evenement introduceert Eminem en meer

Met 1,5 gigabyte de grootste update tot nu toe

Het nieuwe Fortnite-evenement, Big Bang, betreft met 1,5 gigabyte de grootste tot nu toe. De update introduceert onder andere een stel nieuwe skins en modi, en de opwachting van rapper Eminem.

De update bevat namelijk een skin van rapper Eminem, een race- en ritmemodus en een speciale Lego-cross-over. Vorige deze week werd bekend dat naast Eminem ook Lewis Hamilton onderweg was naar de game. Sinds vorige week vrijdag week is de Formule 1-coureur weer terug in Fortnite, als onderdeel van de Icon-serie. Zo zagen we eerder al de iconen Naomi Osaka, Chloe Kim, LeBron James, Neymar Jr., Ariana Grande, Bruno Mars en Marshmello in Fortnite verschijnen. Lewis Hamilton voegt zich nu dus bij dit gezelschap en is verkrijgbaar in twee verschillende outfits.

Verder deelt de doorgaans betrouwbare Fortnite-lekker HypeX via zijn X-account dat er een Fortnite Festival aan zit te komen waar één of meerdere artiesten een virtueel concert zullen geven. Eerder werd dit al eens gedaan door de artiesten als Trevor ScottDiplo, Noah Cyrus en Young Thugh. Met de toevoeging van de Eminem-skin in het achterhoofd, zou het kunnen dat hij een dergelijk concert voor zijn rekening neemt.

Fortnite is de laatste weken populairder dan ooit, dankzij Fortnite OG. Op zaterdag 4 november, tijdens de start van dit nieuwe seizoen, trok de game maar liefst 44,7 miljoen spelers. Daarmee was dit de populairste seizoenstart in de geschiedenis van de game. 

De Big Bang-update is vanaf 2 december te downloaden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou