Fortnite gaat 'gewelddadige skins' in 2024 aanpassen

Fortnite gaat 'gewelddadige skins' in 2024 aanpassen

Geen wapens in een schietgame?

Fortnite heeft aangekondigd dat sommige skins en andere cosmetische-items in 2024 worden aangepast zodat ze geschikt zijn voor alle leeftijden. De reden hiervoor is dat Epic Games een deel van Fortnite Creative-modus voor alle leeftijden beschikbaar wil maken, en dat betekent geen associatie met wapens of cosmetische items die ongepast zijn.

Bij het inloggen op Fortnite vandaag zullen spelers wellicht enkele skins opmerken die zijn bestempeld met een groot uitroepteken. Dit maakt deel uit van een nieuw systeem dat leeftijdsbeperkingen oplegt aan bepaalde cosmetica. Deze skins kunnen vanaf nu alleen worden gebruikt in Creative-maps die zijn gemaakt voor de leeftijdsgroep van tien jaar en ouder.

Paul Tassi van Forbes schrijft dat het in zijn collectie gaat om Lara Croft, Black Widow, Cable, Domino, Doctor Doom, Sgt Jonesy, Bandolette, Doublecross en Agent Peely (de banaan met een pistool aan zijn enkelholster). Opmerkelijk is dat de skins Bandolette en Sgt. Jonesy alleen munitieclips dragen en geen wapens, maar ook die zijn geblokkeerd.

Het betreft trouwens niet alleen skins maar ook andere cosmetische-items die Epic Games als te eng zou beschouwen. Voorbeelden hiervan zijn de cirkelzaagbladen van het Borderlands-personage Psycho en de Dive Knives uit het derde seizoen van hoofdstuk twee.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kunnen ze nog jongeren kinderen lokken om bullshit te kopen 🙃

0
test

Skins aanpassen in een shooter waar je elkaar verrot moet knallen smh...

0

Aanbevolen voor jou