Eerste trailer van Knuckles-serie uitgebracht

Eerste trailer van Knuckles-serie uitgebracht

Het is nog niet bekend hoe de serie in Nederland en België bekeken kan worden

De eerste trailer van de aankomende live-action serie rondom Sonic-personage Knuckles is online gedeeld.

Het was al bekend dat er een serie rondom Knuckles gemaakt werd. Net als in de Sonic the Hedgehog-films worden de gamepersonages met CGI geanimeerd en bevinden ze zich in echt gefilmde omgevingen met echte acteurs. Idris Elba zal net als in de films Knuckles van een stem voorzien.

De Knuckles-serie bestaat uit zes afleveringen die zich tijdens de tweede en derde Sonic-film afspelen en verschijnt op 26 april op streamingdienst Paramount Plus. Mensen in Nederland en België hebben geen toegang tot die streamingdienst. Het is op moment van schrijven niet bekend hoe zij de serie kunnen zien.

Afgelopen week werd de eerste, korte teaser van de derde Sonic the Hedgehog-bioscoopfilm uitgebracht, waarin naar alle waarschijnlijkheid Shadow the Hedgehog een belangrijke rol krijgt. Ook Jim Carrey keert weer terug als Dr. Robotnik. De film komt aanstaande december uit in de bioscoop.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hilarisch. Ik hoop echt dat we de serie ook snel in Nederland kunnen volgen. Zelf dat de grap van knukkels in film 2 word tegen hem gebruikt haha

0
test

Ik zie een leuke headline "Eerste trailer van knuckles uitgebracht". Denk wow.. leuk! even klikken. Kijk dan de trailer, oh wow! ziet er gaaf uit, wil ik zien!... en zie DAN pas.... behalve in nederland...gotcha! :( Das blijgemaakt zijn met een dooie mus. 'k weet het... het is nieuws, maar toch, voel alsof ik ben getrapt in clickbait ;) Naja, hopen dat deze via een ander streaming platform alsnog komt, en anders via een steegjes van internet.

[Reactie gewijzigd door gamerlezer op 8 februari 2024 - 18:55]

0

Aanbevolen voor jou