Eerste teaser van de derde Sonic the Hedgehog-film uitgebracht

Eerste teaser van de derde Sonic the Hedgehog-film uitgebracht

Jim Carrey keert terug als Dr. Robotnik

De eerste teaser van de film Sonic the Hedgehog 3 is online gedeeld.

De teaser toont alleen nog maar het logo van de film, gevolgd door de mededeling dat de film in december dit jaar in de bioscoop verschijnt. Het was al bekend dat de release op 20 december staat. Variety bevestigt daarnaast dat Jim Carrey terugkeert voor de rol van Dr. Robotnik. In de teaser is kort het nummer Live & Learn te horen uit Sonic Adventure 2.

Verdere details over de derde Sonic the Hedgehog-film zijn er nog niet. Wel wordt er gespeculeerd dat Shadow the Hedgehog een grote rol gaat spelen in de film em daar lijkt de kleur van de '3' in het logo ook naar te hinten. Het personage zat als easter egg in de tweede film, en onlangs heeft Sega ook een remaster van Sonic Generations aangekondigd waarin Shadow een rol krijgt.

De Sonic-films combineren met de computer geanimeerde beelden met live-action acteerwerk. De films zijn een groot succes: binnen drie maanden wist Sonic the Hedgehog 2 wereldwijd meer dan 400 miljoen dollar op te halen. Er wordt tevens gewerkt aan een serie rondom het personage Knuckles. Net als in de films zal Idris Elba ook in de serie de stem an Knuckles inspreken.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gaaf om een stukje 'Live en Learn' te horen in de trailer, Nu ben ik al overtuigd dat ik deze in de bios moet zien. Sonic Adventure 2 Battle was mijn introductie tot de games en maakte mij een Sonic fan. Samen met Sonic X Shadow Generations hebben vooral de Shadow fans genoeg om verhuigd op te zijn.

0
test

Kan niet wachten op de 3e film. De vorige vond ik erg leuk en ben blij dat jim carrey er weer bij zit. Want ze zeide als hij niet meer wilt dan gaan we hem niet vervangen met een andere acteur. En gezien shadow komt moet eggman wel erbij zitten gezien zijn opa shadow heeft gemaakt. Denk dat nu wel eggman gaan zien zoals in de animatie series. Jim had bij deel 2 gezegt dat hij zo vet pak aan wilt hebben.

0

Aanbevolen voor jou