Capcom peilt interesse voor vervolgen op Okami, Dino Crisis en meer

Capcom peilt interesse voor vervolgen op Okami, Dino Crisis en meer

Fans kunnen nu van zich laten horen via een enquête

Capcom heeft een enquête uitgestuurd waarin het bedrijf onder andere vraagt of er interesse is in nieuwe games binnen de Okami- en Dino Crisis-franchises.

De enquête wordt onder de naam 'Super Elections' verspreid. Mensen die alle tien de vragen in de lijst beantwoorden maken kans op diverse prijzen, waaronder een catalogus met artwork uit Capcom-games en een set met houten insignes gebaseerd op Capcom-games.

Hoewel de meeste vragen vrij standaard zijn, peilt het bedrijf ook welke Capcom-franchises men graat ziet terugkeren. Daarbij worden series als Okami, Dead Rising, Dino Crisis, Ghosts 'n Goblins, Mega Man, Darkstalkers, Onimusha en Breath of Fire genoemd. Er worden overigens ook games genoemd die op dit moment nog springlevend zijn, zoals Monster Hunter en Resident Evil.

Hoewel de vragenlijst dus niet per se iets hoeft te betekenen, zijn fans van diverse bovenstaande series al blij dat Capcom het bestaan ervan erkent. Of er ooit nieuwe delen in een aantal van die klassieke franchises verschijnen is niet bekend.

Er wordt overigens ook gevraagd van welke klassieke games spelers graag een remake zien. Zo zijn de kandidaten onder andere Mega Man 1, 2 en 3, Final Fight, Breath of Fire 1, 2 en 3 en Rival Schools.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dino Crisis en Breath of Fire mogen van mij zeker weer nieuwe delen krijgen, maar in t geval van Dino Crisis, hou t wel redelijk in de tegenwoordige tijd. Dat sci-fi van t laatste deel was echt niet tof.

0
test

Eens

0
test

Mijn Stem is binnen :):) Dino Crisis Remake All Day !!!! hopelijk gaan ze er wat mee doen

0

Aanbevolen voor jou