Call of Duty: Warzone Mobile verschijnt op 21 maart

Call of Duty: Warzone Mobile verschijnt op 21 maart

Game bevat battle royale-maps Verdansk en Rebirth Island

Call of Duty: Warzone Mobile komt wereldwijd op 21 maart beschikbaar op iOS en Android.

Dat heeft Activision Blizzard aangekondigd. De game had eigenlijk afgelopen najaar moeten verschijnen, maar werd toen uitgesteld naar dit jaar.

Call of Duty: Warzone Mobile wordt ontwikkeld door wordt ontwikkeld door Activision-studio's Shanghai, Beenox, Solid State en Digital Legends. Het spel is al sinds november 2022 in een paar landen beschikbaar als onderdeel van een test, maar in maart vindt dus de wereldwijde release plaats. Volgens Activision hebben vijftig miljoen geïnteresseerden zich al geregistreerd voor de game.

Warzone Mobile is, zoals de naam al aangeeft, een mobiele versie van de populaire gratis battle royale-shooter die al geruime tijd op consoles en pc verkrijgbaar is. Spelers kunnen twee battle royale-maps verwachten: Verdansk voor 120 spelers en Rebirth Island voor 48 spelers. Daarnaast worden er Call of Duty-multiplayermaps en -modi geboden waaronder maps als Shipment, Scrapyard en Shoot House en modi als Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination en Search & Destroy.

Warzone Mobile heeft gedeelde progressie met de console- en pc-versies van Warzone en Modern Warfare 3, waaronder XP voor spelers, wapens en progressie in de Battle Pass. Daarvoor moet men inloggen met een Activision-account.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou