Call of Duty: Warzone Mobile verschijnt niet in Nederland en België

Call of Duty: Warzone Mobile verschijnt niet in Nederland en België

Wel uit in andere landen

Call of Duty: Warzone Mobile is momenteel niet beschikbaar in Nederland en België. Dat meldt Activision in een statement aan Gamer.nl.

“Call of Duty Mobile is momenteel niet beschikbaar in België en Nederland, de Belgische en Nederlandse Apple App en Google Play Stores”, zegt een woordvoerder. “Dat heeft te maken met de huidige operating environment voor games in die landen.

Waarschijnlijk doelt de uitgever op The Keep, een exclusieve mobiele winkel waarin spelers in ruil voor COD Points - valuta die met echt geld aan te schaffen is - een willekeurig cosmetisch item ontvangt. De winkel is bij lancering van de game nog niet beschikbaar, maar wordt later aan de game toegevoegd. Op X deelt gebruiker Detonate echter al hoe de winkel werkt.

In België en Nederland is regelgeving rondom gokken in games strenger dan in de meeste andere landen. Zo werden eerder mobiele games als Diablo Immortal en Pokémon Masters hier geweerd uit de Google Play en Apple App Stores.

Warzone Mobile is een mobiele versie van de populaire gratis battle royale-shooter die al geruime tijd op consoles en pc verkrijgbaar is. Spelers kunnen twee battle royale-maps betreden: Verdansk voor 120 spelers en Rebirth Island voor 48 spelers. Daarnaast zijn er Call of Duty-multiplayermaps en -modi, waaronder maps als Shipment, Scrapyard en Shoot House en modi als Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination en Search & Destroy.

Warzone Mobile heeft gedeelde progressie met de console- en pc-versies van Warzone en Modern Warfare 3, waaronder XP voor spelers, wapens en progressie in de Battle Pass. Daarvoor moet men inloggen met een Activision-account.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goede zaak, jammer dat de EU in z'n geheel dit soort wetgeving nog niet heeft overgenomen want dan zou het echt voor verandering kunnen zorgen.

-1

Is er een omweg?

1
test

daar ben ik ook benieuwd naar. Ik wil dit spel spelen, heel die betaalstore boeit me geen drol en zal er nooit gebruik van maken. Zelfde als bij Diablo Immortal, wil ik ook graag spelen, maar kan dus ook niet... *zucht*

0

Ja ik heb hem via TapTap gedownload!

0

Aanbevolen voor jou