Update: Call of Duty: Warzone Mobile nog niet beschikbaar

Update: Call of Duty: Warzone Mobile nog niet beschikbaar

De iOS- en Android-game wordt wereldwijd uitgerold

Update: Call of Duty: Warzone is nog niet beschikbaar in Nederland, in tegenstelling tot andere landen. Gamer.nl heeft uitgever Activision om opheldering gevraagd.

Oorspronkelijk bericht: Hoewel de game op moment van schrijven nog niet op de Apple Store staat in Nederland, kunnen sommige landen er al mee aan de slag. Naar verwachting zullen Nederlandse en Belgische iOS- en Android-gamers in de loop van vandaag ook kunnen beginnen aan de game.

Activision waarschuwt dat mensen die vandaag spelen, te maken kunnen krijgen met matchmaking- en connectieproblemen terwijl de servers wereldwijd live gaan. "We rollen de game mondiaal uit en dit wordt spoedig opgelost."

Warzone Mobile is een mobiele versie van de populaire gratis battle royale-shooter die al geruime tijd op consoles en pc verkrijgbaar is. Spelers kunnen twee battle royale-maps betreden: Verdansk voor 120 spelers en Rebirth Island voor 48 spelers. Daarnaast zijn er Call of Duty-multiplayermaps en -modi, waaronder maps als Shipment, Scrapyard en Shoot House en modi als Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination en Search & Destroy.

Warzone Mobile heeft gedeelde progressie met de console- en pc-versies van Warzone en Modern Warfare 3, waaronder XP voor spelers, wapens en progressie in de Battle Pass. Daarvoor moet men inloggen met een Activision-account.

Watch on YouTube
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

20:10 uur en nog steeds niet in de iOS app store. Kort was er een banner te zien maar verwees na klikken nergens naar toe. Ben benieuwd!

[Reactie gewijzigd door Furrrr op 21 maart 2024 - 19:13]

0

Komt die wel in ons land, aangezien diablo mobile er ook niet is

0
test

Hoeveel GB heb je nodig? ook rond de 100 zoals op pc/console?

0

Aanbevolen voor jou