Bloober Team werkt aan game voor The Walking Dead-uitgever

Bloober Team werkt aan game voor The Walking Dead-uitgever

Het spel wordt naar verwachting pas in 2025 onthuld

Bloober Team, de ontwikkelaar van games als Layers of Fear, The Medium en de aankomende Silent Hill 2-remake, gaat een game gebaseerd op een IP van Skybound Entertainment ontwikkelen.

Dat werd via een persbericht aangekondigd. Het is niet bekend op welke IP de game is gebaseerd, maar duidelijk is dat het spel alleen voor volwassenen bestemd is en in 2025 onthuld moet worden.

"Dit project is een nieuwe stap in onze second-party-strategie, waarbij we met externe partners werken om onze kennis over horror te leveren", aldus Bloober Team-CEO Piotr Babieno. "Dit zijn games die ons niet alleen financieel helpen, maar ook de volgende stappen vormen in het behalen van onze strategie eind 2027. We kennen onze vrienden van Skybound al een lange tijd en ik weet zeker dat het een succesvolle samenwerking wordt."

Skybound is vooral bekend van de The Walking Dead-comicreeks - schrijver Robert Kirkman is een van de oprichters van het bedrijf. In 2018 werd er ook een tak binnen het bedrijf gespecialiseerd in games opgericht.

Bloober Team werkt op dit moment in ieder geval aan de remake van Silent Hill 2. Het is niet bekend wanneer die game verschijnt, al zou de game op technisch gebied af zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou