Ark-animatieserie uitgekomen, maar nog niet in Nederland te zien

Ark-animatieserie uitgekomen, maar nog niet in Nederland te zien

De eerste zes afleveringen staan op Paramount+

De eerder aangekondigde animatieserie gebaseerd op de Ark-franchise kan nu bekeken worden in landen waar Paramount+ beschikbaar is.

Paramount+ is niet beschikbaar in Nederland, al wordt diverse content van die streamingdienst hier via SkyShowtime gedeeld. Het is echter niet bekend of de Ark-animatieserie daar op geplaatst gaat worden.

In landen waar Paramount+ beschikbaar is, kunnen leden de eerste zes afleveringen van de serie bekijken. Later zullen er nog eens twee afleveringen uitkomen. De serie werd een paar jaar geleden al aangekondigd en bevat stemmen van acteurs als Vin Diesel, Russel Crowe, Gerad Butler, Michelle Yeoh, Jeffrey Wright, Elliot Page en avid Tennant.

Ark 2, het vervolg op de survivalgame, staat gepland voor een release ergens dit jaar. De game komt in ieder geval naar Xbox Series X en S en pc. Ook komt het spel op release op Game Pass te staan - en blijft het spel daar minstens drie jaar op staan. Net als in de animatieserie heeft Vin Diesel een belangrijke rol in het vervolg.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blijft toch bijzonder dat anno 2024 het nog altijd voor sommige bedrijven onmogelijk blijkt om dit gewoon wereldwijd uit te brengen. Ik heb Twisted Metal toen het uit kwam ook gewoon maar via een illegale website bekeken omdat het in Nederland te zien was.

0

Aanbevolen voor jou