Age of Empires Mobile aangekondigd

Age of Empires Mobile aangekondigd

Ook krijgen Age of Empires 2: Definitive Edition en Age of Empires 3: Definitive Edition updates

Microsoft heeft Age of Empires Mobile voor iOS en Android aangekondigd.

Dat deed het bedrijf tijdens een online evenement rondom de Age of Empires-franchise. De mobiele game moet in de loop van dit jaar uitkomen - een precieze releasedatum is er nog niet. In de App Store wordt een datum van 19 augustus vermeld, maar het is niet duidelijk of dat de officiële releasedatum is.

In Age of Empires Mobile laat spelers verschillende beschavingen leiden. Naast een singleplayermodus kunnen spelers ook meedoen aan de online multiplayer. Diverse historische figuren maken hun opwachting, waaronder Joan of Arc, King Arthur, Julius Caesar en Cleopatra. De game wordt ontwikkeld door TiMi Studio Group van Tencent. Op de officiële website kan men zich inschrijven voor updates.

Tijdens de livestream was er meer Age of Empires-nieuws. Zo werden er beelden getoond van een nieuwe uitbreiding voor Age of Empires 3: Definitive Edition, waarmee twee nieuwe beschavingen worden toegevoegd, en krijgt ook Age of Empires 2: Definitive Edition een nieuwe uitbreiding genaamd Victors and Vanquished, waarin negentien nieuwe verhaallijnen zitten. Laatstgenoemde uitbreiding komt op 14 maart uit op pc en Xbox.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou