Activision blijft Call of Duty Mobile na komst van Warzone Mobile ondersteunen

Activision blijft Call of Duty Mobile na komst van Warzone Mobile ondersteunen

Warzone Mobile komt op 21 maart uit

Activision Blizzard heeft beloofd dat Call of Duty: Mobile ondersteund blijft worden na de release van Call of Duty: Warzone Mobile op 21 maart.

Dat liet het bedrijf via X weten. Het bericht begint met de melding dat Shoot House en Alcatraz binnenkort uit Call of Duty Mobile gehaald worden. "Dit is echter niet voorgoed; beide maps keren later dit jaar terug en zullen elk seizoen geroteerd worden, net zoals andere speellijsten in de game."

Het bedrijf vervolgt: "Call of Duty Mobile blijft elk seizoen nieuwe content ontvangen en er zijn geen plannen om daar verandering in te brengen. Blijf ons volgen voor meer info en spannende nieuwe content voor dit jaar!"

De free-to-play-game Call of Duty Mobile kwam in november 2019 uit en tikte in 2022 al de 650 miljoen downloads aan. De populariteit is mede te danken aan een release in China.

Zoals gezegd verschijnt op 21 maart Call of Duty: Warzone Mobile op smartphones. Dat is een mobiele versie van de populaire gratis battle royale-shooter die al geruime tijd op consoles en pc verkrijgbaar is. Spelers kunnen twee battle royale-maps verwachten: Verdansk voor 120 spelers en Rebirth Island voor 48 spelers. Daarnaast worden er Call of Duty-multiplayermaps en -modi geboden waaronder maps als Shipment, Scrapyard en Shoot House en modi als Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination en Search & Destroy.

Warzone Mobile heeft daarbij gedeelde progressie met de console- en pc-versies van Warzone en Modern Warfare 3, waaronder XP voor spelers, wapens en progressie in de Battle Pass. Daarvoor moet men inloggen met een Activision-account.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou