Voormalige Nintendo-werknemer noemt bedrijf een 'hel voor reguliere mensen'

Voormalige Nintendo-werknemer noemt bedrijf een 'hel voor reguliere mensen'

Maar wel een 'toevluchtsoord voor genieën en supermensen'

Een voormalige Nintendo-werknemer claimt dat het een "hel" is voor "reguliere mensen" om bij het bedrijf te werken.

Koichi Miura werkte bij Bandai Namco onder andere aan Ridge Racer 5 en Time Crisis 5 en bij Square Enix aan Kingdom Hearts 3. Hij ging daarna bij Nintendo aan de slag en was een environment artist voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Inmiddels is hij weer vertrokken bij het bedrijf.

Op X deelt Miura de ervaringen die hij heeft opgedaan tijdens zijn werkzaamheden bij Nintendo (vertaald door Automaton). Hij meldt het volgende: "Nintendo is een ongelooflijk bedrijf, maar ik zou (er werken) niet zomaar aanraden. Het was een toevluchtsoord voor genieën en supermensen, maar voor reguliere mensen zoals ik was het een hel. Daardoor kwam ik echter wel tot de realisatie dat ik niet geschikt was voor de rol en vond ik het vertrouwen om andere doelen na te jagen."

Miura benadrukt dat zijn mening niet als belediging richting Nintendo bedoeld is. "Ik heb geen spijt van mijn wens om daar te werken, de baan te scoren en er weer weg te gaan." Volgens hem is het een "erg goed" bedrijf met "prachtige werknemers". Hij is "verbaasd dat ze constant zulke goede producten kunnen leveren".

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Oehh... Lekker clickbait-achtige titel! Clicks, clicks, clicks! Haha.

[Reactie gewijzigd door MooiMan op 17 november 2023 - 10:54]

2

Kunnen we ook aub stoppen met het vertalen van beroepen die wereldwijd in het Engels worden aangeduid? Het is environment artist. Een landschapartiest is eerder een tuinman die struiken in sculpturen kan snoeien.

2
test

yeah, my bad. Normaal let ik hier wel op, maar op een of andere manier leek het me hier een goed idee. Terugkijkend niet echt.

1

Aanbevolen voor jou