Oorspronkelijke Fortnite-map keert op 3 november terug

Oorspronkelijke Fortnite-map keert op 3 november terug

Geruchten deden al geruime tijd de ronde

De map uit Chapter 1 van Fortnite keert op 3 november terug naar de game.

Dat heeft Epic Games op social media bevestigd. In de aankondiging op X wordt de hashtag 'FortniteOG' gebruikt, en daarbij wordt gemeld dat men terugkeert naar Chapter 1. Meer details zijn er op moment van schrijven nog niet, maar gezien de tweet lijken moderne Fortnite-acties, zoals sprinten, intact te blijven.

Eerder deze maand gingen er al geruchten dat de oorspronkelijke Fortnite-map met het vijfde seizoen van Chapter 4 zou terugkeren. Dit zou gebeuren vanwege een op hol geslagen tijdmachine. Daarbij zou elke week de map aangepast worden aan een ander seizoen van Chapter 1, waardoor de map gedurende komend seizoen elke week flinke veranderingen ondergaat.

Daarnaast zijn vandaag zijn de prijzen van V-Bucks omhooggegaan in Fortnite. Epic kondigde de prijsverhoging vorige maand al aan. V-Bucks zijn de in-game munteenheid in Fortnite. Mensen kunnen deze verdienen met een Battle Pass of kopen met echt geld, om daar vervolgens cosmetische items of een nieuwe Battle Pass mee aan te schaffen. Duizend V-Bucks kosten nu 8,99 euro in plaats van 7,99 euro. Vijfduizend V-Bucks gaan van 31,99 euro naar 36,99 euro. Epic Games liet weten dat de prijsverhoging te maken heeft met economische factoren "zoals inflatie en veranderingen in valutawaarde". Fortnite Crew-abonnementen stijgen niet in prijs.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou