Uitbreiding op Pokémon Scarlet en Violet onthuld

Uitbreiding op Pokémon Scarlet en Violet onthuld

The Pokémon Company heeft een uitbreiding op Pokémon Scarlet en Violet aangekondigd.

Dat deed het bedrijf vanmiddag tijdens een Pokémon Presents-uitzending. De manier waarop de betaalde uitbreiding verschijnt is vergelijkbaar met de dlc voor Pokémon Sword en Shield. 

The Hidden Treasure of Area Zero bestaat uit twee delen. Het eerste deel, The Teal Mask, komt in de herfst van dit jaar uit. Het tweede deel van de dlc heet The Indigo Disk en moet ergens in aankomende winter uitkomen. Spelers kunnen in totaal 230 bekende pokémon tegenkomen die niet in Scarlet en Violet beschikbaar waren.

Beide uitbreidingen moeten nieuwe gebieden buiten Paldea toevoegen en vertellen samen een nieuw verhaal. In de eerste dlc bezoeken mensen met een schoolreisje het land Kitakami, terwijl in de tweede dlc Blueberry Academy aangedaan wordt. De dlc moet ook een nieuwe Uniform Set bevatten met nieuwe items om te dragen in de games.

Mensen die de dlc voor 31 oktober alvast aanschaffen, ontvangen als bonus een Hisuian Zoroark die normaliter niet in de game verkrijgbaar is. De uitbreidingspas moet later vandaag op de Switch eShop komen te staan.

Verder werd aangekondigd dat Pokémon Scarlet en Violet Pokémon Home-integratie krijgen. Vooralsnog is alleen duidelijk dat dit ergens "begin dit jaar" komt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Pffff ik was denk iets te overhyped met al die geruchten over GB en GBA games en connectivity met N64 pokemon stadium. Het leek ook allemaal heel logisch aangezien dit het grootste gemis was in heel de aankondiging voor de Nintendo Switch Online services. Maar helaas :(

0
test

Eerst die shit misschien fixen?

0

Aanbevolen voor jou