Ubisoft: 'Ontwikkeling Prince of Persia: The Sands of Time-remake vordert'

Ubisoft: 'Ontwikkeling Prince of Persia: The Sands of Time-remake vordert'

Ontwikkeling zou onlangs een belangrijke mijlpaal zijn gepasseerd

Ubisoft heeft voor het eerst in lange tijd een update gegeven over de ontwikkeling van de remake van Prince of Persia: The Sands of Time.

Dat deed het bedrijf via social media naar aanleiding van het twintigste jubileumjaar van het oorspronkelijke spel. "Zoals jullie weten werkt het gepassioneerde team van Ubisoft Montréal aan een nieuwe versie van dit legendarische verhaal, en we zijn blij dat we vandaag kunnen aankondigen dat het project een belangrijke interne mijlpaal is gepasseerd en dat de ontwikkeling vordert. We kijken er naar uit om in de toekomst meer informatie te delen!"

De remake werd in 2020 aangekondigd en is sindsdien al meerdere malen uitgesteld. Het spel was in eerste instantie ontwikkeling bij de studio's Ubisoft Pune en Ubisoft Mumbai. De ontwikkeling werd daarna doorgegeven aan Ubisoft Montreal. Vanwege de langdurige stilte rondom de game liet Ubisoft vorig jaar weten dat het project niet geannuleerd was. De eerste beelden maakten bij veel fans van het eerste uur kritiek los.

Op 18 januari 2024 komt wel een nieuwe Prince of Persia-game uit op pc en consoles, namelijk Prince of Persia: The Lost Crown. Het betreft een 2.5D-platformer met puzzels en belooft een moderne take op de legendarische franchise. Spelers gaan in de game op zoek naar de ontvoerde prins Hassan. De focus ligt vooral op exploratie. De game volgt de metroidvania-formule en spelers kunnen tijdreizen om verschillende puzzels op te lossen. Lees hier een preview van het spel op basis van de Gamescom-demo.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou