Twee oude Pokémon-games komen naar Nintendo Switch Online

Twee oude Pokémon-games komen naar Nintendo Switch Online

Nostalgie

Er komen vandaag twee oude Pokémon-games beschikbaar via Nintendo Switch Online.

Alle leden van de abonnementsdienst kunnen vanaf vandaag aan de slag met de Game Boy Color-game Pokémon Trading Card Game en de Nintendo 64-klassieker Pokémon Stadium 2. Dat maakte The Pokémon Company vandaag bekend tijdens een nieuwe Pokémon Presents-stream.

Pokémon Trading Card Game is een Game Boy Color-game uit 2000 waarin het daadwerkelijke kaartspel van Pokémon wordt gespeeld. Wel zijn er rpg-elementen aanwezig zoals in andere Pokémon-games. Je speelt een jongen die over de wereld reist en tegenstanders uitdaagt in een kaartspel met decks van 60 kaarten.

Pokémon Stadium 2 kwam in 2001 uit voor de Nintendo 64. Spelers voeren driedimensionale gevechten met hun Pokémon in een stadion en proberen zo toernooien te winnen. Ook zijn er 12 verschillende mini-games te vinden.

Twee oude Pokémon-games komen naar Nintendo Switch Online-66803745

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoe ingewikkeld is het om Rood en Blauw hier op te zetten. Ik speel deze al jaren op mijn telefoon op emulators en toch kan Nintendo het niet.

[Reactie gewijzigd door iejen op 9 augustus 2023 - 05:49]

0
test

Hier ben ik wel blij mee! Ik heb Stadium 2 destijds alleen kunnen spelen als mijn broers en ik eens in de zoveel tijd een N64 mochten huren van mijn ouders van de videotheek. Dat waren nog eens simpelere tijden.

[Reactie gewijzigd door Rutgie op 9 augustus 2023 - 13:10]

0

Aanbevolen voor jou