Twee nieuwe Zelda-amiibo verschijnen rond de feestdagen

Twee nieuwe Zelda-amiibo verschijnen rond de feestdagen

Het gaat om Zelda en Ganondorf

Aankomende feestdagen worden er twee nieuwe amiibo gebaseerd op The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom uitgebracht.

De amiibo werden tijdens de Nintendo Direct-livestream gisteren onthuld. Het gaat om amiibo van Zelda en Ganondorf. Het is niet bekend wat er gebeurt wanneer ze tijdens het spelen van de game worden ingescand, maar andere Zelda-amiibo geeft spelers van Tears of the Kingdom dagelijks een aantal items. Veel mensen kopen de amiibo echter ook om bijvoorbeeld in de kast tentoon te stellen. Toen The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom eerder dit jaar uitkwam werd er al een nieuwe amiibo gebaseerd op Link uitgebracht.

Zelda: Tears of the Kingdom is een groot succes - in de eerste drie dagen van release werden er meer dan tien miljoen exemplaren van het Switch-spel verkocht. Ron Vorstermans deelde een 10 uit aan de game in de Gamer.nl-recensie: "The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vindt het wiel niet opnieuw uit, maar maakt jou de uitvinder van het wiel. Deze zandbak om in aan te klooien gaat jarenlang nieuwe ontdekkingen opleveren. In Tears of the Kingdom ben je eigenlijk continu onder de indruk. Is het niet van de weergaloze spelwereld en puzzels, dan is het wel van je eigen inventiviteit."

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

HEBBENGGG!!!

0
test

Nice. ik vind amiibo dingen altijd wel leuk. Vooral om te hebben. Niet zo om ze te gebruiken ook al doe ik dat als ik er toevallig aan denk wel. maar dat laatste gebeurd zelden. maar ik heb ze wel zichtbaar ergens staan. Vooral zelda Amiibo maar ook een paar andere.

0

Aanbevolen voor jou