The Pokémon Company start nieuwe dochteronderneming Pokémon Works

The Pokémon Company start nieuwe dochteronderneming Pokémon Works

Onderneming is in hetzelfde gebouw als ontwikkelaar ILCA gevestigd

The Pokémon Company heeft een nieuwe dochteronderneming opgericht, genaamd Pokémon Works.

Daar kwam Joe Merrick van de Pokémon-website Serebii achter. Het is op dit moment nog onbekend waar de dochteronderneming precies voor bedoeld is. Wel opvallend is dat deze in hetzelfde gebouw is gevestigd als ILCA, de onafhankelijke ontwikkelaar die verantwoordelijk was voor Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl.

Hoewel onbevestigd, vermoeden fans dan ook dat Pokémon Works samen gaat werken met ILCA aan aankomende remakes van eerder verschenen Pokémon-games. Dat wil overigens niet zeggen dat het waarschijnlijk is dat ILCA wordt overgenomen; het bedrijf werkt bijvoorbeeld ook nauw samen met Bandai Namco aan de aankomende actie-rpg Sand Land.

Ondertussen ontwikkelt Game Freak voor The Pokémon Company Pokémon Legends Z-A, dat ergens in 2025 uitkomt op Nintendo Switch. In het spel bezoeken spelers in een specifiek gedeelte van de Kalos-regio, bekend uit Pokémon X en Y - namelijk het op Parijs gebaseerde Lumiose City.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Uitstekende zet, deze persoon en zijn voorganger hebben Starbreeze meerdere keren naar de rand van faillissement gebracht , om nog maat te zwijgen hoe ze bewust hun enige franchise doe geld in het laatje brengt compleet de nek omdraaien, eeuwig zonde. Goed voorbeeld van hoe Hebzucht je bedrijf kan slopen

0

Aanbevolen voor jou