The Pokémon Company overlegt intern over kwaliteitsbewaking Pokémon-games

The Pokémon Company overlegt intern over kwaliteitsbewaking Pokémon-games

Er gaat mogelijk meer tijd zitten tussen het verschijnen van Pokémon-games

The Pokémon Company heeft het intern 'steeds meer' over de hoeveelheid Pokémon-games die uitkomen, met oog op de kwaliteit van de games.

Dat meldt Takato Utsunomiya, de COO van The Pokémon Company, in een interview met ComicBook. De Pokémon-games verschijnen op een hoog tempo, met bijna jaarlijks een grote game-release. Nu denkt The Pokémon Company na over het vertragen van dit tempo - meer tijd tussen de Pokémon-games, dus. Nadat Pokémon Scarlet & Violet vorig jaar verscheen, kregen The Pokémon Company en ontwikkelaar Game Freak te maken met veel klachten over de hoeveelheid bugs in de game. Game Freak heeft hun excuses aangeboden voor de staat waarin de game verscheen. Nu de Pokémon-games steeds grotere open werelden bevatten, maar op hetzelfde tempo verschijnen, wordt het moeilijker om de kwaliteit te bewaken.

Takato Utsunomiya zei het volgende over het verschijnen van Pokémon-games: "Als je kijkt naar het verleden, brengen we op constant tempo games uit. Deze producten geven consumenten continue nieuwe ervaringen en dat is hoe we tot nu werken. Dat is nog altijd zo, maar er worden steeds meer gesprekken gehouden terwijl de ontwikkelomgeving verandert, over hoe we dit kunnen blijven doen terwijl we er voor zorgen dat de kwaliteit van de producten van een hoog niveau blijft."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Pokemon is een van mijn favoriete serie spellen maar voor mij hoeven ze niet elk jaar uit te komen. Liever dat ze 3 jaar of langer een goede game maken dan een aantal van slechte kwaliteit. Ik hoop vooral op betere schurken. In de laatste games zijn het eerder clowns schurken dan bijvoorbeeld zoals team rocket te werk gaat.

0

Dat werd tijd. Ik hou van de Pokémon franchise, maar er ieder jaar een game uitrushen, is absoluut niet de manier.

0

Aanbevolen voor jou