Switch-versie Mortal Kombat 1 ontvangt beloofde patch

Switch-versie Mortal Kombat 1 ontvangt beloofde patch

Moet de graphics en prestaties van de game verbeteren

Er is een patch uitgekomen voor de gehekelde Switch-versie van Mortal Kombat 1.

Het vorige maand uitgekomen vechtspel werd op diverse fora en social media afgekraakt vanwege met name de gebrekkige graphics. Dit terwijl de Switch-versie wel evenveel geld kost als andere platformversies. Franchisebedenker Ed Boon meldde kort daarna dat ze de Switch-versie van een uitgebreide update zouden voorzien: "Een aantal van de problemen die gevonden zijn zullen absoluut aangepakt worden. Het was ideaal geweest als we de versie die we hadden willen leveren hadden uitgebracht, maar alles dat we als probleem zien staat op onze lijst en wordt gefixt."

Nu is de daadwerkelijke update voor de Switch-versie van de game uitgekomen. Volgens de officiële patch notes - die niet de diepte ingaan over wat er precies veranderd wordt - zijn er verbeteringen aan de graphics, prestaties, leaderboards en laadtijden doorgevoerd. Daarnaast zijn er allerlei bugs weggewerkt. Ook is het eerste seizoen van de Invasions-modus toegevoegd.

Mortal Kombat 1 is beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc (via Steam en Epic Games Store). De game bevat naast een cast aan speelbare personages ook zogeheten 'Kameo-vechters' die spelers bijstaan tijdens gevechten. Cross-play en cross-progressie wordt ergens na release van de game toegevoegd. Daarbij bevat het spel rollback netcode. Diverse acteurs en actrices vertolken de rollen van personages in de game. Zo speelt Jean-Claude van Damme de rol van Johnny Cage en kruipt Megan Fox in de huid van Nitara.

Tom Kerkhof gaf een 8 aan de PS5-versie van de game: "Mortal Kombat 1 haalt vooral kracht uit de formule die de serie groot heeft gemaakt. Dat betekent een hoge mate van toegankelijkheid, compleet bizarre en groteske personages en uiteraard bloed dat (zeer) rijkelijk vloeit. De Kameo-vechters zijn daarbij een uitstekende toevoeging die de gameplay de nodige diepgang geven. Hierdoor blijft Mortal Kombat 1 lang leuk om te spelen, ook als je al op de gruwelijke fatalities bent uitgekeken."

Mortal Kombat 1 - Xbox

Mortal Kombat 1 - Xbox kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"Dit terwijl de Switch-versie wel evenveel geld kost als andere platformversies." - precies. Je betaalt immers per polygoon. Gamer logica.

0

Aanbevolen voor jou