'Switch-opvolger verschijnt dit jaar, heeft lcd-scherm van 8 inches'

'Switch-opvolger verschijnt dit jaar, heeft lcd-scherm van 8 inches'

Maar wanneer wordt het apparaat onthuld?

Hiroshi Hayase, een analist van het Japanse Omdia, claimt dat de opvolger van de Nintendo Switch dit jaar uitkomt en een lcd-scherm bevat.

Dat valt te lezen op Bloomberg. Het nieuwe apparaat van Nintendo moet voor een verdubbeling op de levering van lcd-schermen zorgen, zo claimt Hayasa. Het scherm zou 8 inches - oftewel 20,32 centimeter - groot worden, terwijl de huidige Switch een scherm van 6,2 inches heeft.

Nintendo heeft eerder al een vernieuwde Switch met oled-scherm uitgebracht, maar de voorspelling van deze analist zou betekenen dat het bedrijf weer terugkeert naar lcd voor de opvolger.

Het afgelopen jaar zijn er al veel soortgelijke voorspellingen en geruchten naar buiten gekomen. De meesten lijken te verwachten dat de opvolger van de Switch ergens komend najaar verschijnt. Officieel is er nog niets aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk IPS LCD.

1
test

slecht idee om weer terug te gaan naar lcd en het ruikt zowat naar een makkelijke money grab. Breng eerst een lcd versie uit en over 2 jaar breng je een oled versie uit.

0

Is dat anders dan enkele jaren later een sterkere versie van een console uitbrengen dan? In mijn ogen niet.

0
test

Goed idee om terug te gaan naar lcd. denk jij dat een dure oled switch 2 interessant is in deze markt? Alles is duurder, hoeveel moet een Oled switch 2 die tegen de Unreal engine 5 technologie ( volgens de geruchten dan hè) aanzit gaan kosten denk jij. Oled Switch 1 kost nu rond 334 euro. Dus de opvolger verwacht ik 100 meer, de goedkoopste. Een oled zou 150 tot 200 meer zijn. Dat maakt 500 euro. en jij vind het het stomste wat ze kunnen doen om die hoge prijs nu ( al dan niet tijdelijk) lager te krijgen. Dit is niet zo zeer er cash Grab maar meer zorgen dat de prijs interessant laag is. Dan verkoop je meer, trek je ook mensen met een lager budget. Want met een high end prijsje, trek je geen 140 miljoen mensen. En juist de groep die nu een switch heeft moet je zien te overtuigen dat ze de 2e willen. en 500 euro gaat het niet doen. een klein groepje wel, maar Nintendo wil geen company zijn die hun games maar 8 miljoen keer kunnen verkopen omdat hun console het niet beter doet. Dus nee, het stomste wat ze nu kunnen doen in de huidige economische markt is het apparaat onnodig duur maken ten opzichte van luxe. En ja oled is nu nog een luxe. want een scherm is nodig. Dat scherm moet full HD zijn, dat is een vereiste. Of 720p. Maar alles daarboven is luxe. En alle luxe maakt dingen duurder. En Nintendo wil buiten veel geld verdienen ook hun ding interessant prijzen om dat eerste te bereiken. Want wat heeft Nintendo als nadeel, ze kunnen nooit tegen de anderen op. Dus met een te hoge prijs zitten ze in de ps5 prijs lijn, en juist dat moeten ze voorkomen want waarom zou je een switch 2 voor je kind kopen als je een veel betere sterkere ps5 kunt kopen. Het gaat om het getal in de winkel. Dat is waar mensen iets op kopen of niet. Dat jij en ik hierover lezen en dingen jammer vinden, de meesten zien enkel de prijs in schappen.

[Reactie gewijzigd door watashi wa maurice desu. op 26 januari 2024 - 19:07]

0

Aanbevolen voor jou