Super Mario Bros. Wonder online gelekt

Super Mario Bros. Wonder online gelekt

Game verschijnt aanstaande vrijdag officieel op Nintendo Switch

Super Mario Bros. Wonder is een week voor release online uitgelekt.

Afgelopen vrijdag begonnen er video's en screenshots online te verschijnen van gedeeltes van de game die nog niet via officiële kanalen waren getoond. Er wordt geclaimd dat de complete game via ROM-websites wordt gedeeld. De game werd zelfs kortstondig via Twitch gestreamd. Mensen die zich willen laten verrassen door de platformer worden dan ook geadviseerd op te passen voor spoilers.

De 2D-platformer Super Mario Bros. Wonder heeft een ander uiterlijk dan de New Super Mario Bros.-reeks. Ook uniek is een item genaamd de wonderbloem. Wanneer mensen dit item pakken, kunnen er allerlei opmerkelijke dingen gebeuren. Zo kunnen buizen tot leven komen en kan het uiterlijk van Mario en zijn vrienden compleet anders worden. Ook nieuw is een power-up waarmee Mario in Olifant-Mario kan veranderen. Spelers kunnen daarnaast met Peach, Daisy, Yoshi, Toad en Luigi spelen. De game verschijnt aanstaande vrijdag op Nintendo Switch.

Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat Charles Martinet, die sinds begin jaren 90 zijn stem aan Mario verleende - met Super Mario 64 als eerste grote game - dit werkt naast zich neerlegt. Hij sprak ook de stemmen in van diverse andere aan Mario gerelateerde personages, waaronder Luigi en Wario. Een reden werd niet gegeven. Inmiddels is duidelijk dat Kevin Afghani de stem van Mario en Luigi in Super Mario Bros. Wonder inspreekt.

Super Mario Bros - Wonder

Super Mario Bros - Wonder kopen?

Kopen voor Nintendo Switch

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Sonic ook al las ik. Tegenwoordig lijkt het wel aan de orde van de dag te zijn. Zeer jammer!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Eerder al voorkomen met Zelda TOTK... Echt zo gestoord dat mensen dit doen. Vanaf de release daargelaten, maar om het vooraf te plaatsen is simpelweg respectloos.

0
test

Het gebruik van een ROM is sowieso respectloos

0
test

Afhankelijk van de beschikbaarheid van een game. Iets waarin met name Sony en Nintendo niet zo klantvriendelijk in zijn.

0
test

Larafin, En waarom moeten ze volgens jou daarin klantvriendelijk zijn? iedereen doet altijd also die bedrijven die verplichting hebben maar dat is niet waar. Zij bepalen wat jij kunt spelen. Volgens de legale weg. Er zijn ook films die je nu niet meer kunt vinden. Dingen verdwijnen soms. ook biermerken en frisdranken etc. Moet alles altijd maar beschikbaar blijven? Het is niet aan Nintendo en of Sony om dat te moeten doen. Maar dan hebben ze wel dat ze roms in de hand spelen. Wel daarom vind ik dat met name die dingen inderdaad roms zouden kunnen. Ik keur het niet af, maar met games die niet anders beschikbaar zijn doe ik het zelf ook. Of games die anders duizenden euro’s kosten origneel.

0

Aanbevolen voor jou