Sonic Superstars komt op 17 oktober uit

Sonic Superstars komt op 17 oktober uit

Gratis uitbreiding voor Sonic Frontiers onthuld

Sonic Superstars komt op 17 oktober uit, zo heeft Sega aangekondigd tijdens Gamescom. Ook is er een uitbreiding voor Sonic Frontiers onthuld

Er gingen al geruchten dat 17 oktober de releasedatum van Sonic Superstars was. Die datum werd namelijk genoemd door retailers als Target en GameStop. Dit werd tijdens de Gamescom Opening Night Live-show bevestigd. Hieronder is tevens een nieuwe trailer te bekijken van de game, die de focus op de multiplayeropties van het spel legt.

Sonic Superstars werd aangekondigd tijdens Summer Game Fest. Het is een 2D-platformer die ook in co-op gespeeld kan worden. Het betreft een gloednieuw avontuur en geen remake van een vroegere game. De game kenmerkt zich door een nieuwe grafische stijl. Spelers kunnen in Sonic Superstars spelen als Sonic, Tails, Knuckles en Amy en krijgen verschillende speciale krachten tot hun beschikking. Sonic Superstars verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Daarnaast werd ook een uitbreiding voor het eerder uitgekomen Sonic Frontiers aangekondigd. The Final Horizon komt op 28 september uit en is gratis voor iedereen die de game heeft. De eerste teaser trailer toont hoe Super Sonic en de rest van de cast voor een grote mech komt te staan.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Sonic Superstars

Sonic Superstars kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niet echt tactisch met Super Mario Bros. Wonder een week daarna.

0

Aanbevolen voor jou