Shin Megami Tensei 5: Vengeance-trailer toont veel actie

Shin Megami Tensei 5: Vengeance-trailer toont veel actie

Game verschijnt op 14 juni voor PlayStation, Xbox, Switch en pc

Atlus heeft afgelopen week een nieuwe trailer uitgebracht van het aankomende Shin Megami Tensei 5: Vengeance.

In de trailer, genaamd 'An Ideal World', volgt de ene flitsende actiecène de andere op.

In het in 2021 op Nintendo Switch verschenen Shin Megami Tensei 5 moeten Nahobino en zijn vrienden bepalen wat gered moet worden in een stervende wereld. Nahobino is een scholier die naar een andere dimensie wordt getrokken en zich in een post-apocalyptisch Tokio bevindt, waar engelen en duivels oorlog voeren.

Deze nieuwe versie van de game bevat diverse extra's en verbeteringen, waaronder een tweede verhaal. De game komt op 14 juni uit op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Microsoft Store.

Gamer.nl-redacteur Dunke van Boekel speelde onlangs de game al tijdens een previewsessie: "De demo speelde ik op PlayStation 5, waar het verschil met de prestaties op de Switch als dag en nacht is. De framerate zat consistent op een fijne 60 fps, waar dit op de Switch nog vaak daalde. Uiteraard is het in de basis nog steeds een Switch-game, maar Shin Megami Tensei 5 ziet er toch al prima uit. Gepaard met de muziek - die in de spelwereld zacht en bijna hemels klinkt, maar tijdens de gevechten keihard begint te razen -  is de presentatie dan ook hartstikke in orde."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou