Shigeru Miyamoto is 'zo nauw mogelijk betrokken' bij Zelda-film

Shigeru Miyamoto is 'zo nauw mogelijk betrokken' bij Zelda-film

De Nintendo-topman bedacht de Zelda-franchise

The Legend of Zelda-bedenker Shigeru Miyamoto is volgens Sony Pictures "zo nauw mogelijk betrokken" bij het maken van de live-action Zelda-film.

Deadline praatte met Sony Motion Pictures-voorzitten Tom Rothman over de risico's rondom het verfilmen van games. Rothman denkt echter dat mensen zich niet druk hoeven te maken over de aankomende Zelda-film vanwege de betrokkenheid van de bedenker van de reeks.

"De film wordt ontwikkeld en gemaakt met de zo nauw mogelijke betrokkenheid van Shigeru Miyamoto. Hij is een waar genie binnen die wereld, en zijn sterke visie is de motivatie. Hij heeft (Zelda) gecreëerd en begrijpt het door en door. Je hoeft alleen maar naar The Super Mario Bros. Movie te kijken om dit te begrijpen."

Nintendo kondigde vorig jaar aan dat het bedrijf samen met producent Avi Arad - vooral bekend van de Spider-Man-films - werkt aan een Zelda-film. The Maze Runner-regisseur Wes Ball neemt de regie op zich. Sony Pictures distribueert de film wereldwijd. Eerder dit jaar kondigde Nintendo ook aan dat het samen met Illumination aan een tweede Mario-animatiefilm werkt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou