Sea of Stars krijgt lokale co-op-modus voor drie spelers

Sea of Stars krijgt lokale co-op-modus voor drie spelers

De rpg is inmiddels door meer dan vijf miljoen mensen gespeeld

Ergens in de toekomst wordt een lokale coöperatieve modus voor drie spelers beschikbaar gesteld voor de rpg Sea of Stars.

Dat heeft ontwikkelaar Sabotage Studio deze week aangekondigd. Het bedrijf noemt de modus 'Single-Player+'. De modus bevat daarnaast een nieuwe mechanic tijdens gevechten waarbij spelers samen aanvallen kunnen timen. Een releasedatum voor de update is er nog niet.

Ook werd aangekondigd dat Sea of Stars inmiddels door meer dan vijf miljoen mensen is gespeeld. De game verscheen vorig jaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. De rpg met zowel klassieke als moderne elementen is hevig geïnspireerd door Chrono Trigger. Componist Yasunori Mitsuda maakte zelfs muziek voor de game.

Redacteur Bastiaan Vroegop gaf een 9 aan de game: "Sea of Stars is een visueel prachtige jrpg met tactische gevechten en leuke puzzels. Hoewel de game nooit zijn inspiratiebronnen overtreft, is het een geweldige hommage aan oude klassiekers."

Afgelopen jaar liet Sabotage Studio al weten aan een nieuwe game te werken. Daar is echter nog niets over bekend. Eerder ontwikkelde het bedrijf al The Messenger.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eigenlijk is dit best vet en heb ik hierdoor toch de wens dat FF7 Rebirth ook co-op zou hebben.

0

Aanbevolen voor jou